LITT OM OSS

Gullsaks Frisørsalong Siden 1995

Farhad Bamerni startet karrieren sin som frisør når han var kun 15 år gammel i sitt hjemland, Kurdistan. Siden da har han utviklet seg til å mestre ulike hårstiler, klassisk og moderne, og alt annet som gjelder frisørindustrien.

Kort tid etter at Farhad ankom Norge i 1995, etablerte han en liten frisørsalong i Kristiansand. Med sitt talent, vennlighet og god kundeservice, ble han fort populær. Han ønsket å prioritere kvalitet over grådighet, og tilbød derfor gode og rimelige priser. For like god, om ikke bedre hårklipp enn konkurrentene.
Alt dette har bidratt til det nye, flotte og moderne lokaler.

SJEKK GALLERIET

MAN

09:00 - 18:00

ÅPNINGSTIDER

TIR

09:00 - 18:00

ONS

09:00 - 18:00

TIR

09:00 - 19:00

FRE

09:00 - 18:00

Vi holder åpent alle ukedager inkludert lørdag. Se tabellen for tidspunkt.

Vi har fleksible stengetider.

 

LØR

09:00 - 18:00

VÅRE FRISØRER

PRODUKTER I SALONGEN

© Copyright Gullsaks 2017. All Rights Reserved. By Samir Hayek

Kort tid etter at Farhad ankom Norge i 1995, etablerte han en liten frisørsalong i Kristiansand. Med sitt talent, vennlighet og god kundeservice, ble han fort populær. Han ønsket å prioritere kvalitet over grådighet, og tilbød derfor gode og rimelige priser. For like god, om ikke bedre hårklipp enn konkurrentene. Alt dette har bidratt til det nye, flotte og moderne lokaler.

Farhad Bamerni startet karrieren sin som frisør når han var kun 15 år gammel i sitt hjemland, Kurdistan. Siden da har han utviklet seg til å mestre ulike hårstiler, klassisk og moderne, og

alt annet som gjelder frisørindustrien.

Farhad Bamerni startet karrieren sin som frisør når han var kun 15 år gammel i sitt hjemland, Kurdistan. Siden da har han utviklet seg til å mestre ulike hårstiler, klassisk

og moderne, og alt annet som gjelder frisørindustrien.

Kort tid etter at Farhad ankom Norge i 1995, etablerte han en liten frisørsalong i Kristiansand.

Med sitt talent, vennlighet og god kundeservice, ble han fort populær. Han ønsket å prioritere

kvalitet over grådighet, og tilbød derfor gode og rimelige priser. For like god, om ikke bedre

hårklipp enn konkurrentene. Alt dette har bidratt til det nye, flotte og moderne lokaler.

Kort tid etter at Farhad ankom Norge i 1995, etablerte han en liten frisørsalong i Kristiansand. Med sitt talent, vennlighet og god kundeservice, ble han fort populær.

Han ønsket å prioritere kvalitet over grådighet, og tilbød derfor gode og rimelige priser. For like god, om ikke bedre hårklipp enn konkurrentene. Alt dette har bidratt til det nye, flotte og moderne lokaler.